Rotterdamse Slag is gespecialiseerd in detachering van hoogopgeleide IT professionals. We zijn service- en kwaliteitgericht voor onze opdrachtgevers en hebben veel aandacht voor werkvoldoening en proffesionele  groei voor onze kandidaten.
Detachering
Freelance
Verloning
Werving & selectie

Opdrachtgevers

Rotterdamse Slag is gespecialiseerd in detachering van hoogopgeleide IT professionals.

De sourcing strategie van Rotterdamse Slag is gebaseerd op de overtuiging dat mensen de belangrijkste assets van een bedrijf is.

Om u integraal te kunnen ondersteunen biedt Rotterdamse Slag een compleet scala aan professionals zoals projectleiders, business consultants, implementatie adviseurs en trainers.

Met onze methodologie en diensten helpen wij uw organisatie met het omzetten van doelen naar resultaten.

Opdrachtnemers

Onze primaire focus is het optimalisering van jouw loopbaan, met aandacht voor jouw wensen en ambities. We zoeken voor je de juiste werkplek, waar je optimaal kan functioneren en je verder kan ontplooien. Of je nu freelancer, payroller of interimprofessional bent.

We geven je persoonlijk advies, loopbaancoaching en training op maat voor een goede intake en sollicitatie. Je maakt deel uit van een pool van vakspecialisten, die regelmatig bij elkaar komt om kennis en ervaring te delen.

Door jouw als professional op de juiste plek in te zetten helpen we tegelijkertijd onze opdrachtgevers om hun bedrijfsprocessen in goede banen te leiden.

 

Adres
Graaf Florisstraat 92 b
3021 CL Rotterdam