De diensten van Rotterdamse Slag voorzien in alle processen en onderdelen van de software lifecycle: van ontwerp en ontwikkeling tot applicatieonderhoud en ondersteuning. De vestiging in Roemenië bestaat uit goed gekwalificeerde projectleiders en softwareontwikkelaars. Rotterdamse Slag weet als geen ander de lage kosten voordelen van nearshoring te combineren met kwaliteit en zekerheid.
softwareontwikkeling
Nearshore
Vraag aan
Benieuwd naar de kosten?
Vraag onze 10-vragen formulier aan. Op basis hiervan kunnen we u een vrijblijvend advies en prijsindicatie geven van de kosten voor het ontwikkelen van uw (mobile) app of (online)applicatie.
Prijsindicatie? 

Op tijd en binnen budget klaar

Rotterdamse Slag is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software. De software wordt in Roemenië ontwikkeld, waar Rotterdamse Slag al sinds 1999 een succesvolle nearshore faciliteit heeft. Rotterdamse Slag combineert Nederlandse responstijd met de kostenbesparingen en kwaliteit van een offshore expertise- en ontwikkelingscentrum.


Het grootste onderscheidende vermogen van Rotterdamse Slag ten opzichte van collega-softwareontwikkelaars zit in de combinatie van kwaliteit, flexibiliteit, snelle responstijd en scherpe prijzen. Hier hebben vele klanten in de afgelopen jaren naar volle tevredenheid gebruik van gemaakt. Rotterdamse Slag heeft referenties in de financiële sector, luchtvaart, zakelijke dienstverlening, onderwijs, MKB, (semi)-overheid en zorgsector. 

Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van state-of-the-art applicaties. Onze werkzaamheden behelzen het volledige spectrum, vanuit ontwerp, interactive design en usability tot frond-end en back-end ontwerp, realisatie en nazorg. Om aan de verschillende wensen van onze klanten te voldoen ontwikkelen we een breed-scala aan applicaties, vanuit native en hybride mobile en tablet apps, bedrijfskritische applicaties, e-commerce, volledige websites, extranets, intranets, Facebook applicaties, informatie portalen, tot eenvoudige site voor het online tonen van uw portfolio en diensten.

Met behulp van de modernste technieken kunnen we u in een kort tijdbestek een beeld schetsen van hoe de applicatie eruit gaat zien. Met dit beeld als uitgangspunt, uw opmerkingen en het gebruik van krachtige ontwikkelomgevingen zijn wij in staat uw app(licatie) snel en prijsbewust te realiseren.

Mobile apps

Uw mobile app, gebruiksvriendelijk en geschikt voor elk besturingssysteem (iPhone, iPad, Android en Windows); voor elke doelgroep en toepassing.

Online winkels

Uw webwinkel in een dag in de lucht, standaard uit de doos of helemaal aan uw wensen aangepast.

Uitbreidingen en migraties

Uitbreiden van bestaande applicaties met nieuwe functionaliteit en naadloze migraties. Vanaf de planning tot nazorg.

(Online) applicaties

Gebruiksvriendelijke maatwerkapplicaties die uw bedrijfsprocessen ondersteunen. Vaak zijn dit HTML5 webapplicaties die op alle devices te gebruiken zijn.

Sharepoint

Wij realiseren al uw maatwerk voor Sharepoint van simpele apps tot uitgebreide webparts en specifieke functionaliteit.

.NET, PHP, JS 

We ontwikkelen in nagenoeg alle moderne talen zoals o.a. .NET, PHP, Java, jQuery, etc.

Cross-platform en responsive web development

We gebruiken complexe tools om uw applicatie te visualiseren op alle belangrijke typen apparaten, browsers en besturingssystemen voordat het live gaat, zodat uw applicatie altijd gegarandeerd perfect eruit ziet.

Beveiligde testingomgeving

Uw heeft toegang tot een beveiligde testomgeving die op onze servers wordt gehost tijdens de realisatie en acceptatie van uw applicatie. Hier wordt uw applicatie uitgebreid getest voordat deze gelanceerd wordt. De testen worden uitgevoerd vanuit verschillende rollen (gebruiker, beheerder,etc.) zodat uw applicatie gegarandeerd perfect functioneert.

Fixed-price of nacalculatie

Bij fixed-price wordt de software ontwikkeld tegen een van tevoren afgesproken lage nearshore prijs en wordt deze op de afgesproken datum geleverd.
Bij nacalculatie houdt u de regie in eigen hand en stuurt u zelf een team van ontwikkelaars aan. U profiteert maximaal van de lage nearshore prijzen.